këshilla për martesë

këshilla për martesë
Biseda me bashkëshortin tuaj është një nga mënyrat më të mira për ta mbajtur martesën tuaj të shëndetshme dhe të suksesshme. Jini të sinqertë për atë që ndjeni, por jini të sjellshëm dhe të respektueshëm kur komunikoni. Një pjesë e komunikimit të mirë është të jesh një dëgjues i mirë dhe të gjesh kohë për të kuptuar se çfarë dëshiron dhe ka nevojë bashkëshorti juaj nga ju.

këshilla për martesë
Biseda me bashkëshortin tuaj është një nga mënyrat më të mira për ta mbajtur martesën tuaj të shëndetshme dhe të suksesshme. Jini të sinqertë për atë që ndjeni, por jini të sjellshëm dhe të respektueshëm kur komunikoni. Një pjesë e komunikimit të mirë është të jesh një dëgjues i mirë dhe të gjesh kohë për të kuptuar se çfarë dëshiron dhe ka nevojë bashkëshorti juaj nga ju.

Cilat janë 3 gjërat më të rëndësishme në martesë?
Cilat janë tre gjërat më të rëndësishme në një marrëdhënie?
Intimiteti. Ju mund të mendoni për aspektin seksual të marrëdhënies kur dëgjoni fjalën intimitet, por ky bllok ndërtimi i marrëdhënieve mbulon shumë më tepër. …
Angazhimi. …
Komunikimi.

Cilat janë 10 gjërat më të rëndësishme në një martesë?
10 këshilla për një martesë të shëndetshme
Kaloni kohë me njëri-tjetrin. Partnerët e martuar kanë nevojë për kohë së bashku në mënyrë që të bëhen të fortë. …
Mësoni të negocioni konfliktin. …
Tregoni respekt për njëri-tjetrin në çdo kohë. …
Mësoni për veten tuaj së pari. …
Eksploroni intimitetin. …
Eksploroni interesat e përbashkëta. …
Krijoni një lidhje shpirtërore. …
Përmirësoni aftësitë tuaja të komunikimit.

Çfarë e bën një martesë të suksesshme?
Ka shumë faktorë që kontribuojnë në një martesë/marrëdhënie të kënaqshme si; Dashuria, Përkushtimi, Besimi, Koha, Vëmendja, Komunikimi i mirë duke përfshirë dëgjimin, Partneritetin, Tolerancën, Durimin, Hapjen, Ndershmërinë, Respektin, Ndarjen, Konsideratën, Bujarinë, Gatishmërinë/Aftësinë për Kompromis, Konstruktiv…

Cili është sekreti i një martese të lumtur?
Mbroni martesën tuaj duke provuar rregullisht gjëra të reja dhe duke ndarë përvoja të reja me bashkëshortin tuaj. Bëni një listë të gjërave të preferuara që bëni ju dhe bashkëshorti juaj së bashku dhe më pas bëni një listë të gjërave argëtuese që dëshironi të provoni. Shmangni zakonet e vjetra dhe bëni plane për të bërë diçka të freskët dhe ndryshe një herë në javë. Ç’pritet më tej

Si të ndërtoj një marrëdhënie të fortë me partnerin tim?
Këshillat kryesore për ndërtimin dhe ruajtjen e marrëdhënieve të shëndetshme…
Një marrëdhënie e shëndetshme ka nevojë për përkushtim dhe vullnet për t’iu përshtatur nevojave të njëri-tjetrit.
Vendosni dhe respektoni kufijtë. …
Flisni dhe dëgjoni. …
Lëreni kontrollin. …
Reflektoni dhe mësoni.

Çfarë e bën martesën të ëmbël?
Sipas Morris, “Çiftet e lumtura kanë dëshirë për jetën me njëri-tjetrin. Pavarësisht nëse është një dashuri për udhëtimet, një dëshirë e fortë për të ndërtuar një familje së bashku ose një përkushtim për një kauzë të përbashkët, këto përvoja e pasurojnë marrëdhënien e tyre

Cili është sekreti i një martese të qëndrueshme?
Besoni plotësisht tek bashkëshorti juaj

Besimi është një tregues kryesor i një martese elastike dhe një nga gjërat më të rëndësishme për të mbajtur të fortë në një martesë. Nëse besimi prishet ose hiqet, do të duhet të punohet afatgjatë për të shpenguar marrëdhënien dhe besimi mund të mos kthehet më kurrë.

Cili është sekreti i një gruaje të mirë?
Një grua e mirë tregon kujdes dhe dhembshuri. Ajo është e ndjeshme ndaj nevojave të familjes dhe bën të pamundurën për t’i dhënë një zgjidhje. Ajo e kupton kur burri i saj është i frustruar dhe përpiqet ta bëjë atë të lumtur. Prirja e saj e kujdesshme bën që familja të mos mungojë në asnjë aspekt të jetës

Si mund ta bëj martesën time në paqe?
7 mënyra për të kërkuar paqen së pari në martesën tuaj – Vlerësimi SYMBIS
7 mënyra për të kërkuar paqen së pari në martesën tuaj
Bëhu i pari që kërkon falje. …
Zotëroni gabimet tuaja. …
Mos i fshini gjërat nën qilim. …
Inkurajoni bashkëshortin tuaj që të përballen së bashku me problemet. …
Flisni të vërtetën në dashuri. …
Kafshoni gjuhën tuaj. …
Kërkoni ndihmë.

 

.

https://ngomfrydsxtract.com/shop/

https://ngomfrydsxtract.com/

https://ngomfrydsxtract.com/product/thc-oil-for-sale/

https://ngomfrydsxtract.com/product/stiiizy-carts-for-sale/

https://ngomfrydsxtract.com/product/raw-garden-carts-for-sale/

https://ngomfrydsxtract.com/product/mario-carts-for-sale/

https://ngomfrydsxtract.com/product/krt-carts-for-sale/

https://ngomfrydsxtract.com/product/king-pen-vape-for-sale/

https://ngomfrydsxtract.com/product/exotic-cart-for-sale/

https://ngomfrydsxtract.com/product/cookies-carts-for-sale/

https://ngomfrydsxtract.com/product/buy-heavy-hitters-cartridges/

https://ngomfrydsxtract.com/product/brass-knuckle-pen-for-sale/

https://ngomfrydsxtract.com/product/bloom-carts-for-sale/

 

.

https://wedrinkgood.com

https://wedrinkgood.com/shop/

https://wedrinkgood.com/product/bavaria-beer-for-sale/

https://wedrinkgood.com/product/budweiser-beer-for-sale/

https://wedrinkgood.com/product/buy-kronenbourg-1664-blanc-bear/

https://wedrinkgood.com/product/corona-beer-for-sale-in-wholesale/

https://wedrinkgood.com/product/heineken-for-sale-in-wholesale/

https://wedrinkgood.com/product/monster-energy-drink-for-sale/

https://wedrinkgood.com/product/red-bull-energy-drink-for-sale/

https://wedrinkgood.com/product/stella-artois-beer-for-sale/

https://wedrinkgood.com/product/skol-beer-for-sale/

https://wedrinkgood.com/product/miller-lite-beer-for-sale/

https://wedrinkgood.com/product/burn-energy-drink-for-sale/

https://wedrinkgood.com/product/bang-energy-drink-for-sale/

.

https://cart902.com

https://cart902.com/shop/

https://cart902.com/shophttps://cart902.com/product/barefoot-wine-for-sale/

https://cart902.com/product/bordeaux-wines-for-sale/

https://cart902.com/product/chivas-regal-whisky-for-sale/

https://cart902.com/product/dom-perignon-champagne-for-sale/

https://cart902.com/product/glenfiddich-whisky-for-sale/

https://cart902.com/product/jack-daniels-whiskey-for-sale/

https://cart902.com/product/jim-beam-bourbon-and-whiskey-for-sale/

https://cart902.com/product/johnnie-walker-whisky-for-sale-online/

https://cart902.com/product/louis-roederer-champagne-for-sale/

https://cart902.com/product/macallan-whisky-for-sale/

https://cart902.com/product/moet-and-chandon-for-sale/

https://cart902.com/product/remy-martin-cognac-for-sale/

.

.

 

 

https://ngomlove.com/shop

https://greatemindslove.com/    

https://emeepie.com/.    

https://gemimalletallround.com   

https://truemeaningsorlove.com    

https://whoisalwaysbetter1.com    

 

https://gwendilines.com/ 

https://ayukfreeland.com    

https://freelandman.com  

https://pepsgetknowledge.com  

 

 

 

https://jimsjons.com/.    

https://mummyforallman.com/   

https://forestlifeisneeded.com     

https://goodfilmsforgoodman.com/   

https://joyisfinest.com/     

https://hometryme.com/   

https://lemandonwe.com     

https://justinmedik.com  

https://wewanttoliveinpeace.com  

https://gotenmark.com/ 

 

 

https://tolleapotheke101.com/       https://tolleapotheke101.com/shop

https://101apotheek.com/      https://101apotheek.com/shop

https://koopbijons.com/      https://koopbijons.com/shop

https://fasteastbv.com/      https://fasteastbv.com/shop

https://santiagomeds.com/      https://santiagomeds.com/shop

https://realdocs101.com/      https://realdocs101.com/shop

https://ngom101.com/      https://ngom101.com/shop

 

 

https://ngom101.com/product/kopen-dexamfetamine/

https://ngom101.com/product/kopen-morfine/

https://ngom101.com/product/kopen-oxycodon/

https://ngom101.com/product/kopen-oxycontin/

https://ngom101.com/product/kopen-oxynorm/

https://ngom101.com/product/kopen-quaalude/

https://ngom101.com/product/kopen-subutex/

https://ngom101.com/product/kopen-tranxene/

https://ngom101.com/product/kopen-zolpidem/

https://ngom101.com/product/stilnox-kopen/

 

hbvghvghuj

https://realdocs101.com/product/rijbewijs-kopen/

https://realdocs101.com/product/kopen-nederland-paspoort/

https://realdocs101.com/product/kopa-sverige-pass-original-pass/

https://realdocs101.com/product/kob-danmark-pas/

https://realdocs101.com/product/buy-passport/

https://realdocs101.com/product/buy-uk-passport/

https://realdocs101.com/product/deutschen-reisepass-kaufen/

https://realdocs101.com/product/kjope-norsk-pass/

https://realdocs101.com/product/buy-american-passport/

https://realdocs101.com/product/buy-australian-passport/

https://realdocs101.com/product/buy-canadian-passport/

https://realdocs101.com/product/buy-drivers-license/

hfgvyhgh

https://santiagomeds.com/product/adderall-myytavana/

https://santiagomeds.com/product/deksamfetamiini-myynnissa/

https://santiagomeds.com/product/fentanyyli-myynnissa/

https://santiagomeds.com/product/metadonia-myytavana/

https://santiagomeds.com/product/morfiini-myynnissa/

https://santiagomeds.com/product/nembutal-myynnissa/

https://santiagomeds.com/product/oksikodoni-myytavana/

https://santiagomeds.com/product/oxycontin-myytavana/

https://santiagomeds.com/product/oxynorm-myytavana/

https://santiagomeds.com/product/rohypnol-myynnissa/

https://santiagomeds.com/product/tramadol-myynnissa/

https://santiagomeds.com/product/xanax-myytavana/

https://santiagomeds.com/product/nembutal-myynnissa/

jhghgyhgyghgh

https://fasteastbv.com/product/adipex-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/dianabol-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/fentanyl-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/metadon-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/modafinil-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/morfin-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/nembutal-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/oxycontin-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/oxykodon-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/oxynorm-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/rivotril-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/xanax-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/tramal-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/nembutal-till-salu/

https://fasteastbv.com/product/nembutal-for-sale/

 

hghghgyh

https://koopbijons.com/product/morfina-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/oxycontin-na-sprzedam/

https://koopbijons.com/product/zolpidem-na-sprzedaz-2/

https://koopbijons.com/product/tramadol-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/subutex-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/suboxone-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/oxynorm-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/oksykodon-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/nembutal-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/adderall-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/fentanyl-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/metadon-na-sprzedaz/

 

https://tolleapotheke101.com/product/adderall-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/dexamphetamin-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/fentanyl-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/methadon-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/morphin-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/oxycodon-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/oxycontin-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/oxyxorm-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/tramadol-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/subutex-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/nembutal-zum-verkaufen/

hhgvyhgbgh

https://101apotheek.com/product/adderall-te-koop/

https://101apotheek.com/product/dexamfetamine-te-koop/

https://101apotheek.com/product/fentanyl-te-koop/

https://101apotheek.com/product/methadon-te-koop/

https://101apotheek.com/product/morfine-te-koop/

https://101apotheek.com/product/oxycodon-te-koop/

https://101apotheek.com/product/oxycontin-te-koop/

https://101apotheek.com/product/oxyxorm-te-koop/

https://101apotheek.com/product/stilnox-te-koop/

https://101apotheek.com/product/suboxone-te-koop/

https://101apotheek.com/product/subutex-te-koop/

https://101apotheek.com/product/tramadol-te-koop/

https://101apotheek.com/product/zolpidem-te-koop/

https://101apotheek.com/product/nembutal-te-koop/

 

 

.

https://onlinepharmacure.com/product/buy-nembutal/

https://onlinepharmacure.com/product/buy-oxycodone-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/buy-morphine-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/buy-oxynorm-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/buy-subutex-online/

https://onlinepharmacure.com/product/buy-tramadol-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/methadone-for-sale-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/oxycontin-for-sale-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/quaalude-for-sale-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/zolpidem-for-sale-without-prescription/

MNHJHJ

hi

hello

where

love

peace

glad

welcome

back

go

love me

see

come

near

site

side

seeing 

seven

eight

nine

10ten

one

two

three

four

five

six

seven

eight

nine

ten

 

hgyhyghyh

https://kfirmmarraige.com/  

https://allmarraigein1.com/   

https://jointheminone.com   

https://flymarraigefine.com       

https://wheretofindwelove.com    

https://wheremywedt.com     

https://getofwelove.com   

 

https://forfour4forty.com

https://three33three.com

https://five50fifty.com

https://free7sevenwebsite.com

https://tenten10th.com

https://oneoneonetwo.com

https://three3threethirty.com

https://getuptonine9.com

hghcfgvgg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “këshilla për martesë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *